Om mig

Gryningen är en bra tid. Inte för att jag är speciellt morgonpigg, tvärtom har jag med åren blivit något av en kvällsuggla, men i symbolisk bemärkelse. Nystarten, dagens nya energi, den uppåtstigande solen. Morgonrodnadens gudinna.

Personer födda i Tigerns År påstås, enligt kinesisk tradition, vara karismatiska och modiga och äventyrliga och jag vet inte allt. Inte för att det stämmer särskilt bra på mig. Men tigrar är snygga. Och jag vill inte att de ska utrotas.

Jag heter Andrea. Jag bor utanför Göteborg med min man Christian och våra barn Dante och Stella. Jag är utbildad till arkeolog, men arbetar inte med det utan har ett annat brödjobb. Däremot skriver jag, har gjort så länge jag kunnat forma ord på papper, det är en drift, jag kan inte sluta. Några av mina noveller har publicerats, bl a i numera nedlagda fantastiktidskriften Mitrania och i föreningen Catahyas antologier. Min dröm är att färdigställa och ge ut de romaner jag arbetar med (och de jag har i huvudet), och allra allra helst kunna försörja mig som författare och skribent.

Jag jobbar på det.